maanantai 20. lokakuuta 2008

Eläkkeellä: anaalikuningatar Gauge

Gauge oli 2000-luvun alussa mielenkiintoinen tapaus, joka teki paljon anaalikohtauksia. Tietysti myös muitakin kuten lesbojuttuja, mutta parhaiten hänet muistetaan pyllypanoista. Osassa kohtauksistaan tämä piskuinen brunette (150cm pitkä) oli todella himokkaan oloinen, mutta osassa taas hieman liian välinpitämätön. Noin 150 kohtauksen jälkeen Gauge vetäytyi pois vuonna 2007 pornobisneksestä ja siirtyi opiskelemaan. Hän kuitenkin tanssii strippibaareissa edelleen, joten hänen upeaa vartaloaan voi edelleen mennä tarkkailemaan ihan livenäkin!



Videossa Gaugea aletaan heti naimaan suoraan pyllyyn, ja miehet levittelevät persettä ihan urakalla. Hänen luonnollisilla suurilla ja kauniilla C-kupin rinnoillaan leikitään ihanasti, ja Gaugen mehukas pillu on todella turvonnut. Olisi ollut plussaa jos sinnekin olisi laitettu kulli, vaikkei tuplapenetraatiota olisi tarvittukaan. Lopulta toiset lastit menevät kasvoille ja toiset suuhun, eikä Gauge oikein tiedä mitä niillä tekisi. Lopussa ei siis selviä, syljettiinkö vai nieltiinkö.
Faktalaatikko
Nimi: Gauge
Syntymävuosi: 1981
Kotimaa: USA, Arkansas
Aktiivinen: 1999-2007
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 75C
Pituus: 150cm
Paino: 46kg

Täytyy vielä mainita että tätä videota katsellessani muistin taas että Gaugen rinnat olivat tuon aikakauden parhaimmistoa. Kippis sille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti