perjantai 17. lokakuuta 2008

Dana DeArmond on ihana!


Omalle lafkalleen leffoja tehtaileva Dana DeArmond on pari vuotta sitten internetissä syntynyt tähti, josta on ainakin minun mielestäni kovin vaikea olla pitämättä. Tummakutrinen sraight edge -ideologiaa seuraava nainen hyppäsi parrasvaloihin vuonna 2004, eikä menestystarinalle näy loppua. Pitkälle, kurvikkaalle Danalle on tällä hetkellä paljon kysyntää, ja internetin kautta tapahtunut maailmanvalloitus on ottanut hyvin tuulta purjeisiinsa.

Tnaflix ei tue videon upottamista tänne, mutta menkää ihmeessä katsomaan tämä lesbopätkä, jossa Dana ja Sasha Grey ovat pukeutuneina ihaniksi pupuiksi. Kyseinen leffa on Anal Acrobatics, ja kuten nimestä (ja tytöistä) voitte päätellä, pyllyhommissa ollaan. Stailaus toimii - ja molemmat mimmit - mutta jotenkin meininki on hieman tunkkaista. Dana saa minulta reippaasti lisäpisteitä pillun levittämisestä pyykkipoikien avulla: rohkeaa!

Jos tämä ei kiinnosta, voitte katsoa Danan suorituksen Elastic Assholes #6:sta. Taas ollaan perseen kimpussa, mutta Danalla on kyllä mitä esitellä. Lyhyet hiukset pukevat DeArmondia hyvin, ja alt-pornogenreen sopivat isot korvalävistykset näyttävät myös hienoilta. Hyvännäköinen suihinotto kuuluu neidin vakiokalustoon, mutta tässä pätkässä ei lennätetä spermaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti