lauantai 18. lokakuuta 2008

Bree Olson

Bree Olson ilmestyi kuvioihin vuonna 2006 - ja tyylillä! Söpö blondi tekee kohtauksia sekä miesten että naisten kanssa. Bree on otettu mainiosti vastaan, ja nettisivujen kohtauksista hän on jo noussut vuoden 2008 AVN -gaalan parhaaksi uudeksi tähdeksi!

Täytyy kyllä sanoa, että Bree vaikuttaa ajoittain aika ankealta tyypiltä, kun lukee hänen kirjoittamaansa blogia. Tai ehkä pikemminkin ihan oikeasti bimbolta. Myöskään näyttelytyössä Bree ei aina pysty välttelemään ylinäyttelemistä, vaan hommat luiskahtavat välillä enemmän teenäisyyden kuin spontaanin panemisen puolelle. Noilla kasvoilla ja vartalolla kuitenkin antaa anteeksi monenlaista, joten eiköhän anneta Breelle synninpäästö. Parhaimmillaan Bree on kiltin näköinen mutta todella tuhma syöjätär, joka ei karta pyllyhommiin ryhtymistä tai väistele spermasuihkuja.



Yllä olevassa videossa Bree nai 22 minuutin kohdalla ihailtavalla tavalla, ja noita rintoja ei vaan voi olla tuijottamatta. Onneksi tämä mies sentään pitää Breestä hyvää huolta, ja lopulta täyttää tämän pienen pillun isoilla lasteillaan! Annan tälle kohtaukselle ne kuuluisat, täydet kymmenen pistettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti