sunnuntai 16. elokuuta 2009

200 postia täynnä

Rakkaat lukijat: täällä Aikuisviihdeparaati nyt sitten juhlii oikein kunnolla, sillä 200 seksikästä kirjoitusta tulee tänään täyteen! Vierailijoita on ollut tasaisesti koko ajan eikä tarvetta suurille muutoksille ole vieläkään - ellei jollain ole mahtavia ehdotuksia? Nyt tulee vähän vanhoja ja uusia kohtauksia: parhaita paloja ja uusiakin!

Aloitetaan juhlaposti kauniilla Anais Alexanderilla, jonka pahaa-aavistamaton kumppani tulee vahingossa ensimmäisen kerran jo 12 minuutin jälkeen (12:30). Panokone kuitenkin jatkaa ja mällittää Anaisin vielä toisenkin kerran lopussa - eikä ole ihme, blondi on todella seksikäs! Suze Randal kyllä osaa kuvata kohtaukset todella upeasti.

Ja juhlan kunniaksi pistetään tänne vielä toinenkin video joka on paljon rankempi. Ei kuitenkaan vähemmän nautinnollinen, sillä tässä Belladonna saa kahta Jenna Hazen nyrkkiä! Toinen menee ensin pyllyyn ja sitten tytöt villiintyvät täysin ja toinen uppoaa Bellan pilluun! Jennan pienet nyrkit tekevät selvää Belladonnan laukeamishaluista ja lopussa tullaan ranteita vasten todella kovaa!

Otetaan lisää Aikuisviihdeparaatin suosikkityttöjä: Sasha Grey ja uskomaton suihinotto! Videossa uppoavat spermat nieluun aika kovaotteisesti mutta hymyssä suin - ja alaskin! Jatketaan tästä ensi postissa!

1 kommentti:

  1. Hieno homma. kyllä on riittänyt tästä sivustosta iloa. Inspiroituneena perustin myös itse oman vastaavan, osoitteeseen http://tuhmatjutut.com/

    VastaaPoista