maanantai 13. heinäkuuta 2009

Taylor Rain uran alussa


Kaunis brunette, Taylor Rain, on tässä videossa ihan uransa alussa. Kohtaus on aika amatöörimäinen eikä miehellä millään tahdo pysyä erektio. Tämä on häkellyttävää sillä Taylor on super kuuma! Perinteisen nussimisen jälkeen spermat ammutaan suoraan Taylorin pilluun.
Faktalaatikko
Nimi: Taylor Rain
Kotimaa: USA, Kalifornia
Syntymävuosi: 1981
Aktiivinen: 2002-2008
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 75B
Pituus: 163cm
Paino: 48kg

3 kommenttia:

  1. Hei!

    Haluaisin kysyä millä selaimella blogisi videot kuuluisi toimia, koska IE;llä, Operalla ja GC;llä videot näyttävät vain mustaa. .

    Voisit tehdä asialle jotain, ettei tarvisi anoa blogisi poistamista. Sulla on täällä paljon "mukamas" videoita, mutta yksikään ei toimi, missä on pointti?

    VastaaPoista
  2. Tarkistaisit faktat. Ei sentään 16-vuotiaana voi alkaa aikuisviihdealalle. Kyllä Taylor Rain on syntynyt 1981 ja ura alkoi 2002.

    VastaaPoista
  3. Faktalaatikko korjattu - muutin sitä nyt niin että joka kerta joudun täyttämään tiedot tyhjistä, aluksi kopioin aina edellisestä. Tuleepa virheettömämmin tietoa tulevaisuudessa!
    Videoiden näkymättömyyden syylle en keksi mitään järkevää selitystä, omalla koneella ne toimivat hyvin. Luulen että sinulla on vanha versio Flashista tai jotain ongelmia Javascriptin kanssa, sillä kyllä ne videot melkein kaikilla toimivat. Mitä jos kokeilisit jotain laadukkaampaa selainta, vaikka Firefoxia?

    VastaaPoista