lauantai 13. helmikuuta 2010

Majella ja kolme mustaa munaa

Lisää kaunottaria talven keskelle! Kolme mustaa kaveria pelaavat pesäpalloa kulleillaan ja Majella sattuu tulemaan katolle. No hänellehän annetaan polvisuojukset ja tarjotaan isot mulkut imettäviksi! Adidaksen raitoihin sonnustautunut brunette hoitaa homman hienosti ja pian ollaankin koko neljän hengen joukolla panemassa.
Majellan lävistetty pillu saa siis kolmea miestä ja suuhunkin mahtuu kaksi samanaikaisesti. Kasvoillehan ne spermat sitten lopulta roiskuvat.
Kertokaahan Aikuisviihteen lukijanaiset, onko tällainen ryhmäseksi kiihottavaa vai ei? Kommentoikaa!

perjantai 12. helmikuuta 2010

Spermapillu: Melrose Foxx


Tällä kertaa pilluntäytettä (siis kuumaa spermaa) saa Melrose Foxx joka on musta kaunis tyttö. Pinkit alusvaatteet ja kauniit luonnonrinnat toimivat, kuten myös hyvä panemisen asenne. Melrose anelee saada kireän reikänsä täyteen spermaa ja niin myös tapahtuu!

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Silikoni-Mercedes nai Kurt Lockwoodia


Nina Mercedes ja Kurt Lockwood ovat asialla tässä videossa, jossa upea Mercedes saa edestä ja takaa. Kurtin lastit eivät ole hääppöiset ja muutenkaan hän ei nyt ole parhaimmillaan. Nina on makea tyttö ja häntä kelpaa katsoa vaikka pidempäänkin. Hänen upea perseensä jää kyllä kuitenkin mieleen...

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Belladonna ja Lexington Steele


Kun alansa parhaat kohtaavat niin alkaa tapahtua: Belladonna ja Lex Steele ottavat mittaa toisistaan. Lexin jättimäinen musta muna uppoaa pieneen Bellaan tuosta vaan ja kohtauksessa on reippaasti pyllypanoa. Todellista kiimaa ja kemiaa - spermat lopulta nieluun! Viisi tähteä.

torstai 4. helmikuuta 2010

Kaksi kullia pyllyssä on parempi kuin ei yhtääne


Tämä video taitaa olla venäjältä, ja siinä on kaksi miestä ja todella kaunis brunette - ryhmäkohtaus siis. Videossa on kunnon panemista ja skottiruutuiseen hameeseen pukeutunut tyttö saa kullia molempiin reikiin. Videossa on myös pitkä kahden kullin anaalipano sekä alkupuolella hieno lasinen anaalitappi. Neidon pimppa jää tyhjäksi jo videon puolivälissä, kun miehet ryhtyvät panemaan vain pyllyyn. Spermat ruiskuavat sekä kasvoille että avoimeen pyllyyn. Tämä pyllyyn ja sen ulkopuolelle laukeaminen on yksi nautinnollisimman näköisistä joita olen nähnyt!

tiistai 2. helmikuuta 2010

Annie Cruz tulee ja tulee


Squirttauksesta ja Annie Cruzista pitäville pornon katsojille koittaa nyt kissanpäivät: molempia on tarjolla samassa videossa! Miespääosaa hoitelee aina kovakullinen Ben English, joten otteet ovat tiukat mutta romanttiset!
Tähtifaktat
Nimi: Annie Cruz
Kotimaa: Kalifornia, USA
Syntymävuosi: 1984
Aktiivinen: 2004-
Hiukset: Ruskeat
Rintojen koko: 70C
Pituus: 168cm
Paino: 49kg