keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Raven Riley anaalikohtauksessa


Tämä on jo kolmas video samalta tähdeltä lyhyen ajan sisällä mutta mennän tällä kun kerran tekee mieli! Ihana Raven nai suihkussa ja saa munaa pyllyynsäkin. Spermat roiskutetaan perseen päälle ja tunnelma on katossa. Hyvä video, aika romanttista!
Faktalaatikko
Nimi: Raven Riley
Syntymävuosi: 1986
Kotimaa: USA, Arizona
Aktiivinen: 2007
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 70B
Pituus: 163cm
Paino: 52kg

maanantai 27. heinäkuuta 2009

Ruskeatukkainen Jenni Lee nussii


Jenni Lee jää heti mieleen hänet nähtyään: naapurintyttömäisen söpö mutta silti himokkaan seksikäs. Pienet silikonirinnat ovat ehkä liikaa, mutta ainakin tässä kohtauksessa hän panee täydellä tunteella. Tämä on kaikkea sitä mitä perinteinen panokohtaus voi tarjota, ja spermat uppoavat lopulta kaunottaren nieluun.

Videoiden toimivuuskysely

Hei rakkaat lukijat!
Olen saanut muutamia kiukkuisia kommentteja videoiden toimimattomuudesta. Omat kokeiluni ovat päättyneet onnellisesti ja olen voinut katsella kaikki pätkät huoletta niin Internet Explorerilla, Firefoxilla kuin esimerkiksi Operalla ja Safarillakin. Luulen että vikana on vanha Flash -versio, joten hakekaahan uudet täältä. Voisitte kuitenkin vastata tähän joko kommentilla tai painamalla "tulin" tai "ei toiminut" riippuen siitä toimivatko videot vai eivät!

lauantai 25. heinäkuuta 2009

Seksiä hiekkarannalla


Nätti ja luonnollinen latinotyttö pääsee panohommiin hiekkarannalla, jossa spermat lopulta roiskuvat kasvoille. Kukakohan tämä tyttö on? Rannalla rakkaus leimahtaa, niinkuin nyt sitten tässäkin seksikkäässä videossa. Mitenköhän on hiekan laita panotouhuissa?

torstai 23. heinäkuuta 2009

Parempaa kuin tuleminen? Kahdesti tuleminen!

Vaikka naiset ovat anatomisesti paljon kyvykkäämpiä useisiin perättäisiin orgasmeihin, voivat miehetkin saavuttaa tämän ekstaasin.

Aloitetaan! Nätti pyöreäkasvoinen Cody Lane saa lastit sekä kasvoille että vatsalleen. Kohtaus on seksikästä katsottavaa!
Faktalaatikko
Nimi: Cody Lane
Syntymävuosi: 1986
Aktiivinen: 2006-2009
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 80C
Pituus: 163cm


Blondi ottaa suihin, saa lastit suuhunsa ja jatkaa kunnes mies tulee toisen kerran!

Kolmannessa videossa kivan näköinen musta tyttö pistää poikaystävänsä laukeamaan kahdesti.

Ja tässä vielä Mindy, joka saa panemisen jälkeen kahdet lastit päälleen.

tiistai 21. heinäkuuta 2009

Kinkyt käsityöt


Tässä saksalaisessa videossa on upean kiusoitteleva, hidas käsin hoidettu laukeaminen. Kannattaa katsoa, videon nainen saa miehen kiemurtelemaan nautinnosta ja lopulta hän tuleekin todella kovasti! Joku tässä tuntui kinkyltä.

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Raven Riley panovideo


Raven Riley oli vähän aikaa sitten Aikuisviihdeparaatin esittelemässä suihinottovideossa. Nyt Ravenia pannaan tosissaan kunnon amatöörivideotyylillä. Kaunis neitokainen saa kunnolla munaa ja spermat pyllylleen. Hyvä!
Faktalaatikko
Nimi: Raven Riley
Syntymävuosi: 1986
Kotimaa: USA, Arizona
Aktiivinen: 2007
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 70B
Pituus: 163cm
Paino: 52kg

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

America saa kullin perseeseen verkkosukissaan


America lienee mustan pornon seksikkäimpiä tyttöjä juuri nyt. Mustaan ja kirkkaan pinkkiin verkkoon pukeutunut neito yllättää poikaystävänsä syntymäpäiväyllätyksellä ja antaa hänen panna perseeseen. Anaalia onkin koko videon loppupuoli.
Faktalaatikko
Nimi: America
Kotimaa: USA, California
Syntymävuosi: 1980
Aktiivinen: 2002-2008
Hiukset: blondi tai ruskea
Rintojen koko: 75B
Pituus: 168cm
Paino: 64kg

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Taylor Rain uran alussa


Kaunis brunette, Taylor Rain, on tässä videossa ihan uransa alussa. Kohtaus on aika amatöörimäinen eikä miehellä millään tahdo pysyä erektio. Tämä on häkellyttävää sillä Taylor on super kuuma! Perinteisen nussimisen jälkeen spermat ammutaan suoraan Taylorin pilluun.
Faktalaatikko
Nimi: Taylor Rain
Kotimaa: USA, Kalifornia
Syntymävuosi: 1981
Aktiivinen: 2002-2008
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 75B
Pituus: 163cm
Paino: 48kg

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Melissa Lauren ja Lexington Steele


Melissa Lauren kiiltelevässä maastoalusasussa? Tässä hän on. Klassisen kaunis Melissa saa kullia perseeseen ja ajeltuun pilluun ja Lex hoitaa homman kotiin tyylillä. Iso muna menee pyllyyn kauniisti 25 minuutin kohdalla, eikä mikään näytä paremmalta kuin Melissan päärynäinen takamus. Melissa on taattua supertähtijengiä ja Lexillä on kädet täynnä työtä hänen kanssaan. Lopun hidastettu laukeaminen Melissan kasvoille on hienonnäköinen.
Faktalaatikko
Nimi: Melissa Lauren
Syntymävuosi: 1984
Kotimaa: Ranska
Aktiivinen: 2006-2008
Hiukset: Musta tai vaalea
Rintojen koko: 75B/D
Pituus: 165cm
Paino: 52kg

torstai 9. heinäkuuta 2009

Christine Alexis joutuu pariskunnan vieteltäväksi


Seksikäs Christine Alexis kohtaa lehtienmyyntikeikalla vanhemman pariskunnan joka viettelee tämän. Tässä siis ollaan ryhmäkohtauksessa jossa on kaksi naista ja yksi mies. Topin alta paljastuu kaksi pientä rintaa joissa on lävistykset. Yllättävää kyllä pariskunta ryhtyy seksitouhuihin tämän kaunottaren kanssa! Hauskaa perusgonzoilua vaikka meininki onkin vähän teennäistä.
Faktalaatikko
Nimi: Christine Alexis
Kotimaa: USA, California
Syntymävuosi: 1987
Aktiivinen: 2007-2008
Hiukset: blondi
Rintojen koko: 75B
Pituus: 165cm
Paino:48kg

tiistai 7. heinäkuuta 2009

Raven Riley ottaa suihin


Seksikäs internettähti, Raven Riley, keimailee tässä videossa ja ottaa upeasti suihin! Kun Raven esittelee tiukkaa vartaloaan nousee verenpaine varmasti jokaisella katsojalla. Raven esittelee tiukkaa persettään ja kauniita rintojaan mutta panohommiin tässä videossa ei käydä.
Faktalaatikko
Nimi: Raven Riley
Syntymävuosi: 1986
Kotimaa: USA, Arizona
Aktiivinen: 2007
Hiukset: ruskea
Rintojen koko: 70B
Pituus: 163cm
Paino: 52kg

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Puntaukkainen kaunis Katin ja Ben English


Tähtifaktat
Nimi: Katin
Syntymävuosi: 1984
Kotipaikka: USA, Arizona
Aktiivinen: 2003-
Hiukset: punaruskeat
Rintojen koko: 80C
Pituus: 165cm

Terveen näköinen punapää, Katin, pääsee upeaan kohtaukseen Ben Englishin kanssa Intensity -sarjan kolmannessa osassa. Nätti korsetti ja hyvä asenne yhdistetynä kovaan panemiseen: täydellistä. Muodokas Katin ottaa Ben Englishin upeasti vastaan ja saa spermat kasvoilleen lopussa iloiten.

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Ben English ja upea blondi


Ben English on löytänyt käsiinsä näyttävän blondin Prahasta, joka matkustelee edestakaisin yhdysvaltojen ja Tsekin välillä - nussimassa kameran edessä. Kauniissa verkkoalusvaatteissa keikistelevä neito on upea ja rintava. Ben ja blondi naivat nautinnollisen näköisesti ja tyttö jopa squirttaa välillä! Hyvän näköistä toimintaa kaikin tavoin, sillä myös lopussa pyllypanoon siirtyminen tuntuu olevan molempien mieleen. Spermatkin ammutaan avoimena leviävän pillun päälle!
Nyt Aikuisviihdeparaatissa on myös mahdollista kuvailla tunteita näistä videoista. Paina siis rohkeasti jotain alla olevista napeista!

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kat ja kaksi miestä


Pienikokoinen Kat saa kaksi miestä samaan aikaan. Yksi kulli menee siis pilluun ja toinen pyllyyn. Välillä molempia imetään ja lopulta spermat lentävät tämän pienikokoisen tytön kasvoille. Pienet rinnat ja hyvä ote panemiseen, siis hyvä pätkä! Hammasraudoilla varustetty tyttö on myös kaikenkaikkiaan aika nätti ja todella laiha.
Tähtifaktat
Nimi: Kat
Kotimaa: USA, Kalifornia
Syntymävuosi: 1985
Aktiivinen: 2003-2008
Hiukset: blondi tai ruskea
Rintojen koko: 75A
Pituus: 157cm
Paino: 45kg