perjantai 29. toukokuuta 2009

Alicia Tyler gangbangissa


Alicia Tyler on taas täällä. Tässä videossa hän nai ties kuinka montaa miestä ja keräilee lopuksi isot määrät spermaa kasvoilleen. Miehet naivat häntä vielä kun spermat ovat jo kauniilla kasvoilla. Harmi että nuo silikonirinnat ovat niin ikävän näköiset.

tiistai 26. toukokuuta 2009

Alicia Tyler normaalissa panokohtauksessa


Ei voi sanoa kuin huh huh kun Alicia Tyler on taas ruudulla. Syvälle uppoava kyrpä saa tämän mustan kaunottaren nauttimaan ihan kunnolla, ja muuten peruslaadukas kohtaus tuntuu paremmalta. Alicia saa spermat suuhunsa ja maailma on taas hieman parempi elin paikka.

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kaljupäinen Katja Love rajussa ryhmäkohtauksessa


Kauniit isot luonnolliset rinnat ja kalju pää näyttävät hyvältä! Niinpä myös Katja Love näyttää hyvältä. Alussa kohtauksessa pannaan ryhmässä mutta sitten alkaa varsinainen spermasuihku kun gangbangiin osallistuneet miehet ruiskuttavat lastinsa Katjan päälle yksi kerrallaan. Eikö olekin kiihottavaa että osa miehistä tulee kahdesti!

perjantai 22. toukokuuta 2009

Taylor Hill imee kaksi miestä kuiviin


Syvää suihinottoa karttavat voivat hypätä tämän videon yli, mutta Taylor Hillin kaltaisista isorontaisista naisista pitävät tästä. Kauniit luonnolliset rinnat ja upeat kasvot tekevät Taylorista mieleenpainuvan naisen. Videon miehet ottavat Tayulorin suun aika rajusti, mutta lopulta homma onnistuu! Spermaa on paljon - Taylorin kasvoilla!

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Miko Lee saa kaksi miestä samaan aikaan

Jo eläkkeelle mennyt Miko Lee saa tässä molemmat reikänsä täyteen ja lopulta spermat kasvoille. Kaunis mutta silikonirintainen aasialaisnainen on iloista katsottavaa ja nauttii panemisesta selvästi. Hyvä kohtaus ja muutenkin klassista tavaraa. Miko on anaalin suuri ystävä, joten sitä löytyy tästäkin kohtauksesta. Jos pidit Mikosta, kannattaa katsoa myös aiempia hänestä kertovia juttuja!

maanantai 18. toukokuuta 2009

Alicia Tyler on todella kuuma!


Viime vuoden lopussa katsoimme täällä Alicia Tylerin ja Lacey Duvallen yhteisen lesbovideon, joka oli viiden tähden materiaalia. Tässä Alicia nussii Ricoa, joka hoitaa hänet todella hyvin. Upea musta Alicia voisi vierailla tässä blogissa useamminkin, sillä hänen kauniit kasvonsa ja kiimainen paneminen ovat mahtavaa katsottavaa. Kauniit alusvaatteet ovat myös suuri kiihoke. Rico menettää puhekykynsä heti kun Alicia ottaa hänen ison kullin suuhunsa. Isorintainen tyttö saa munaa oikein kunnolla, ja video on upeaa katsottavaa. Spermat uppoavat perinteisellä tyylillä kasvoille.

lauantai 16. toukokuuta 2009

Loona Lux olis täydellinen


...ilman noita rumia silikoneja! Harmi että nätti mimmi on saanut huonosti tehdyt silikonitissit vaivakseen, sillä muuten Loona on varsin kaunis. Loonan kaunis klitorislävistyskin aiheuttaa väristyksiä. Loonan muodokas perse näyttää upealta kun Lex pitää hänen jalkojaan yhdessä ja koko tyttö on tarjolla pöydällä. Pyllyhommiin siirtyessään Lexington aloittaa varovaisesti ja siirtyy nopeampaan panemiseen vasta kun Loona on kunnolla lämmitetty. Lopussa spermat lentävät näyttävästi kasvoille.

torstai 14. toukokuuta 2009

Jayna Oso ja iso muna perseessä


Tässä blogissa jo aiemminkin mainittu ihanuus, Jayna Oso, nautiskelee isosta munasta. Eikä rajoitu vain pilluun vaan saa myös pyllyynkin! Nätti tyttö ja hyvännäköistä pano touhua, joten eiköhän katsota!

tiistai 12. toukokuuta 2009

American öljytty perse saa kyytiä


HUOM: VIDEO POISTUNUT PORNHUBISTA!
Kaunis America on pukeutuneena upeaa tummaa ihoa korostavaan pinkkiin verkkopaitaan, jonka alta kovat nännit näkyvät kivasti. Miehen työtä hoitaa Mark Ashley, joka nai oikein riemulla. America ottaa myös kunnolla poskeen, ja lopulta löytää Markin spermat kasvoiltaan.

perjantai 8. toukokuuta 2009

Pyöreäpyllyinen Roxy Reynolds saa mulkkua


Reheväperäinen musta kaunotar, Roxy Reynolds keimailee öljyttynä pienellä baarijakkaralla ja aurinkotuolilla. Kutsuvasti avautuva pillu ja kauniit luomurinnat eivät jää huomaamatta, ja pian videossa ollankin jo sisällä panemassa. Roxylla on uskomaton perse muuten hyvin kevytrakenteisessa vartalossaan. Iso kulli uppoaa pyöreiden pakaroiden väliin kauniisti, ja mies nai tätä oikein kunnolla. Ihmeen kauan jaksava mies levittää siemenet lopulta Roxyn takapuolelle. Viisi (anaalista vapaata) tähteä!

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Roxy Jezel ottaa spermat suuhun


Seksikäs pieni brunette Roxy Jezel on hyvä nussimaan, mutta myös ottamaan suihin! Roxy on melko kovaääninen sängyssä, joten siitä pitävien mieleen tämä video on varmasti. Tässä videossa on reippaasti molempia, ja lopussa Roxy saa isot spermat suuhunsa.

maanantai 4. toukokuuta 2009

Roxy DeVille persepano


Ah, ihana Roxy Deville ottaa tässä videossa kullia kaikissa kuviteltavissa asennoissa. Muodokasta takapuolta läpsitään mukavasti, ja Mr. Pete käy Roxyn kimppuun varsin vauhdikkaasti. Parhaimmillaan kohtaus on kun Roxy on Peten päällä. Päätös saadaan kun Pete ruiskuttaa spermansa lasipöydällä Roxyn kauniille kasvoille.

lauantai 2. toukokuuta 2009

Casey Parker


Tässä vasta iloinen blondi! Casey Parker tuli esiin Shane's World -sopimustyttönä. Casey on ansainnut paikkansa, sillä hän on luonteva ja iloinen - ja tietysti luonnonkaunis. Tämän videon lajina on reality/gonzo, mutta siinä hyvässä mielessä! Söötti blondi on vahtimassa kaverinsa rantataloa Malibussa, ja kutsuu miesseuraa kylään. Siitä seuraa panemista isolla sängyllä ja muutenkin tunnelma on lämmin. Casey nauttii nussimisesta ja mies laukoo spermat hänen vatsalleen. Lisää tätä tyttöä!